Légió Rock Band

Takács Antal - Adatlap

Az én zenei indíttatásom , tele volt csalódással!
10 éves voltam, amikor egy tőlem idősebb barátom hetente 2-3 alkalommal, ugyan abban az időpontban ment valahova! Azt mondta zenét tanul! Nagyon érdekelt a dolog, szerettem volna én is egy picit ehhez a világhoz közelebb lenni. Hosszú kérlelés után a szüleim megengedték, hogy órákat vegyünk, de nekem kellet elmennem a tanárhoz megbeszélni a feltételeket. Elmentem, ekkor derült ki, hogy a fiú orosz korrepetálásra jár.
1973-ban megkaptuk a hőn áhítozz +ZENEDE" kulcsát! Ott toporogtunk az ajtóban, majd amikor kinyílt berontottunk! Mindenki elfoglalta helyét a számára legkedvesebb hangszernél, vagy kezébe kapta, a gitárt amiről már régóta álmodott,- én lassú voltam, nekem csak a bassgitár maradt,- és ez már így is maradt több mint negyven éve.
Azért sokat köszönhetek ennek a négyhúros hangszernek! Büszkeséggel tölt el, hogy olyan nagyságokkal állhattam egy színpadra, mint Török Ádám, a Világ egyik legjobb blues fuvolistája, vagy Carlos Martins portugál gitárművész. De olyan csoda is megadatott nekem, amely kevés magyar zenésznek! Kínában 20 ezer rock zenét kedvelő fiatal előtt játszhattam. Végezetül be kell valljam, a szívem csücske a LÉGIÓ!!